Saturday, October 31, 2009

After all

Hello, I baru sampai rumah ya ollz. Semalam balik Melaka, harini balik sini balik. Ok. Tujuan aku satu je. Bukan nak kata apa. Tapi. Selepas aku baca blog kau. Kurang ajar kan. Ok, takpe. Baru sekarang kau sedar kan aku tak guna. HAHA. Kan aku dah kata dulu " Oh takpelah sayang, apa I kisah, I je yang tau perangai you macam mana, and I tau lah nak jaga relationship kita" Oh. So sweer of you. Sejahat-jahat orang lain. Takda nya sampai nak kata kat aku sekarang " Kau bukan cinta hakiki aku" THANK YOU! Sudah lah, maksud aku bukan takda nafsu pada lelaki maksud dengan, aku tak nak ada perasaan lagi sampai bila-bila. Tapi, aku buat masa sekarang full stop dengan ni semua. Moga berjaya mencari pasangan hidup, selepas dua tahun kau buang aku macam aku ni apa je. Sebenarnya, kau menyesal bersama dengan aku. Aku tak kisah. Aku tak kisah. Dan aku dah penat menangis. And, aku rasa it's not worth it to cry over you, after kau cakap macam ni semua dekat aku. Terima kasih banyak-banyak. Konon nya, " I bukan macam lelaki lain" Aku rasa, sekarang ni, semua lelaki bagi aku sama saja. Pakai buang. Maaf pada lelaki yang baik-baik. Oh. Kawan aku tak cucuk-cucuk aku, diorang pernah satu kelas dengan dia ok. Maaf. Takda masanya. Selama ni. Diorang don't even bother to know. But, lepas dapat tau ex classmate diorang buat macam ni, mana tak marah. Hmm. Dah lah. Cukup lah. Selepas dua tahun, aku rasa kau sebenarnya, memainkan perasaan aku, dan baru kau sedar aku ni apa saja. THANK YOU SHY!

3 comments:

sara J said...

kak lina. wow. i guess guys mmg mostly sama kann. they tak reti respect perempuan . chilll . ur an amazing personn . funn and everything. im sure ur special someone will be out there. dont give upp! :)

Sara Amelia said...

aku haram kan kau publish post pasal shy lg, thanks. wakkakaka.

Muhammad Syairazi B Sulaiman said...

ur welocome